HELSINKI-HONG KONG-THAILAND-KAMBODJA-VIETNAM-LAOS-THAILAND-AUSTRALIEN-FIJI-NYA ZEELAND-CHILE-ARGENTINA-BRASILIEN-HELSINKI

fredag 7 maj 2010

En vecka i Buenos Aires går fort

Vi har varit för upptagna med att ha det trevligt för att hinna blogga den senaste veckan. Fortfarande i Buenos Aires, har vi varit på två konstmuseer, Museo de Bellas Artes och MALBA, varav det senare var helt sjukt bra. Modern konst, mycket intressant och bra. Recoleta-gravgården är fäncy värre och här staplar dom kistor ovanpå varandra i små hus och inte under markytan som vi gör. Vi har ätit pasta och för tillredning av denna delischösa måltid spenderade vi två timmar i matbutiken och försökte ta reda på var saker finns, vad saker är och vad vi vill ha. Ett äventyr. För varje dag som gått har vi blivit allt modigare att fråga om saker och inte se rädda ut när nån tilltalat oss. Vi har handlat skor och druckit kaffe med och utan mjölk (och druckit mjölk ur påse, för här gillar dom att ha saker i påsar. speciellt yoghurt och mjölk. och ketchup och marmelad och majonnäs. bland annat. weird), besökt konservatoriet och ätit gratis pizza på en bar som varje torsdag serverar gratis pizza åt den som vill ha. De flesta vill ha. Vi har också talat om saker och ting som kan vara intressanta med Theo, Renata, Cecilia och José (som för övrigt ser ut som Mark Levengood) och helt enkelt haft det sjukt bra.
Nu m.å.s.t.e. ta tag i våra liv och börja planera livet efter den trevliga veckan, typ vad vi gör på måndag, var vi bor, vart vi far, hur, med vem och när. Fett stressigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar